Farma 2010

Reality Show Farma 2010 - Hrvatska - doznajte prvi sve o farmerima!

knjigovodstvo i računovodstvo         Credit Cards - Kreditne kartice

Drele se vraća u Farmu Nove TV

Uskoro kreće nova sezona showa. Petkom će gledatelje u studiju i dalje zabavljati atraktivne voditeljice Nikolina Pišek i Mia Kovač

ZAGREB - S prvim najavama nove, treće sezone jedne od najpopularnijih reality emisija, “Farme“ na Novoj TV, počele su i prve spekulacije o mogućim sudionicima, a brojne starlete i uvjetno rečeno ‘zvjezdice’ počele su najavljivati, svoje navodno sudjelovanje.

Odbio ih Duško Lokin

Kako doznajemo, na Novoj TV u vidu imaju 25 osoba, a u kuću na farmi 50-ak kilometara od Zagreba ući će ih na kraju 16. Kako se čini, među njima neće biti bivša voditeljica “Golih vijesti“ Sabina Čedić, kao ni jedna druga Playboyeva ‘zečica’, Maja Morales, ili pak ne toliko medijski eksponirani pjevač Mladen Burnać, koji su očito sami potaknuli takva medijska nagađanja. No, kako saznajemo, produkcija je uistinu pozvala Duška Lokina da osjeti čari života bez struje i tekuće vode, no glazbenik je to odbio. Ipak, u planu imaju puno jača imena nego u prijašnjim sezonama.

Ispao Dražen Kocijan

Što se tiče ekipe s druge strane kamere i u studiju, i među njima će biti nekih promjena. Kako se priča, stanare jednom tjedno više neće posjećivati Dražen Kocijan Kocka, nego će na njegovo mjesto, ili svoje staro, ‘uskočiti’ Drele. Popularni farmer - instruktor Joža - također će najvjerojatnije i dalje paziti na stanare i učiti preživljavanju na imanju.

Petkom će u studiju gledatelje i dalje zabavljati atraktivne voditeljice Nikolina Pišek i Mia Kovačić. Detalje oko sudionika, voditelja, pravila i drugih iznenađenja treće sezone “Farme“ Nova TV otkrivat će pomalo, a konačna lista poznatih farmera znat će se nekoliko dana prije početka emitiranja.

Izvor: jutarnji.hr

0 komentari:

Objavi komentar