Farma 2010

Reality Show Farma 2010 - Hrvatska - doznajte prvi sve o farmerima!

knjigovodstvo i računovodstvo         Credit Cards - Kreditne kartice

Ava Karabatić u novoj sezoni Farme

ZADAR - Nakon što se okušala kao manekenka, voditeljica i pjevačica, Ava Karabtić odlučila se pojaviti i u reality showu. Ava će tako u novoj sezoni popularnog reality showa Farma koji kreće za dva mjeseca pokušati osvojiti simpatije hrvatske publike. Prošle godine je u "Farmi" pobijedio Mario Mlinarić osvojivši impresivnih 380 tisuća kuna.

- Da, primila sam poziv od producenata Farme, međutim zbog određenih pravila ne mogu vam javno dati svoj odgovor. Moram priznati da mi jako laska njihov interes, što je veliko priznanje za moj trud, govori Ava.

Odnedavno zaručena Ava u slijedećih nekoliko mjeseci planira i vjenčanje, a kako je ispričala jednoj televizijskoj kući vjenčanje bi trebalo biti u Las Vegasu, a kao gosti bi trebali doći i Elvis Presley i Marilyn Monroe. Bit će zanimljivo vidjeti kako Ava namjerava dovesti ovo dvoje već nekoliko desetljeća mrtvih celebritya na svoje vjenčanje.

Za razliku od Ave, koja je objeručke prihvatila poziv glavnog urednika Nove TV Sininiša Svilana, Duško Lokin je taj isti glatko odbio smatravši da je gostovanje u jednom takvu showu ipak prilika za mlade i još uvijek neafirmirane ljude.

Izvor: Zadarski list

0 komentari:

Objavi komentar