Farma 2010

Reality Show Farma 2010 - Hrvatska - doznajte prvi sve o farmerima!

knjigovodstvo i računovodstvo         Credit Cards - Kreditne kartice


Nova TV danas je objavila imena voditelja nove sezone "Farme", a to su Drele, Nikolina Pišek i Mia Kovačić

Voditeljske palice treće sezone "Farme", popularnog realityja Nove TV, naći će se i ove godine u rukama atraktivnih voditeljica Nikoline Pišek i Mije Kovačić u studiju, a na Farmu se vraća i Davor Dretar Drele. Miju i Nikolinu gledat ćemo u emisijama uživo, a Drele se vraća na seosko imanje gdje će 16 natjecatelja uskoro započeti svoju pustolovinu, tromjesečni mukotrpni rad na još zahtjevnijoj Farmi.

"Jako mi je drago što se vraćam na Farmu, veselim se novim farmerima, a pogotovo farmerkama. Preda mnom je još jedan lijepi izazov i veselim se što ću uskoro opet vidjeti svog starog prijatelja mentora Jožu, ali i pajceke i krave koje nisam vidio dvije godine i koje su mi nedostajale. Drago mi je da je Nova TV ukazala povjerenje meni, iako ima puno zgodnijih i mlađih voditelja", izjavio je voditelj Davor Dretar Drele

TV projekt godine, naziv je koji "Farma" zasluženo nosi protekle dvije sezone, a ništa manje od toga Nova TV ne donosi i u proljeće 2010. godine. Simbol ovogodišnje Farme je pijevac koji označava naporan radni dan od zore. Ovog proljeća započinje još jedan tromjesečni mukotrpni rad na "Farmi", uz nove sadržajne elemente i nove kandidate, ali i stara poznata obilježja koja joj donose uspjeh iz godine u godinu.

Izvor: mojtv.hr
Farma Nova TV

0 komentari:

Objavi komentar