Farma 2010

Reality Show Farma 2010 - Hrvatska - doznajte prvi sve o farmerima!

knjigovodstvo i računovodstvo         Credit Cards - Kreditne kartice

NOVI KANDIDATI

Na seoski način života uskoro će se privikavati aktualni mister Hrvatske i bivši mister turizma, obojica manekeni agencije ´Best Model´.

Popis novih kandidata koje ćemo ove godine moći pratiti na popularnom reality showu svakim se danom sve više proširuje. Kako doznajemo iz naših izvora, na seoski način života ovoga će se proljeća privikavati i aktualni mister Hrvatske Bruno Orešković te njegov kolega i bivši mister turizma, Antonio Marušić.

Ono što je zajedničko ovoj dvojici zgodnih hrvastkih mistera jest i činjenica da su obojica članovi poznate hrvatske agencije 'Best Model', čija je vlasnica Sanja Bjedov Popović.

Započele karijeru kao Lupinove muze

Podsjetimo, prošloga smo tjedna otkrili kako će se u trećoj sezoni 'Farme' pojaviti dvije atraktivne Playboyeve zečice, Sabina Čedić i Maja Morales.

Sabina i Maja poznate su i kao muze našeg proslavljenog fotografa Stefana Lupina, s kojim su i započele karijeru. U međuvremenu se atraktivna Sabina Čedić proslavila kao prva voditeljica 'Golih vijesti', rubrike koja se prikazivala u sklopu magazina Red Carpet.

Za plavokosu zečicu bujnih oblina, Maju Morales, čuli smo također kada ju je Lupino predstavio slikajući je za kalendar prije nego je postala nezaobilazno ime na domaćoj sceni. Maja je trenutačno vrlo zaposlena svojim televizijskim angažmanima odnosno traženjem idealnog partnera putem televizije. Doznali smo i kako Maja u bliskoj budućnosti namjerava napraviti i pjevačku karijeru, a uskoro će snimiti i svoj prvi spot.

Drele će voditi 'Farmu'

U medijima su se pojavila i još neka poznata imena koja bismo, po svemu sudeći, također mogli vidjeti na ovogodišnjoj 'Farmi'. To su, primjerice, Sebastijan Popović, sin modne agentice Sanje Bjedov Popović i pjevača Daniela Popovića te Ava Karabatić i njezin dečko Špiro.

Šuškalo se o još nekim osobama s domaće javne scene, a nekoliko njih u međuvremenu je i odustalo od takvog angažmana.

Kao što smo prije nekoliko dana najavili, ovoga će proljeća, umjesto prošlogodišnjeg voditelja Dražena Kocijana Kocke, voditeljsku palicu preuzeti Davor Dretar Drele, što je jučer službeno potvrdila i Nova TV kao producent cijelog projekta.

Kandidati zbog ugovora ne smiju govoriti o angažmanu

Iako su njihova imena objavljena, budući kandidati 'Farme' nisu potvrdili navode izvora te zasad ne smiju govoriti o svojem angažmanu vezanom uz taj reality show. Naime, svaki od njih potpisao je ugovor koji ih obvezuje na šutnju, barem do trenutka kada za to dobiju dopuštenje. Podsjetimo, imena svih sudionika 'Farme' službeno se objavljuju tek neposredno prije njihova ulaska u reality show.

- Nemam komentara - uz zagonetni smiješak nam je putem telefona kazala Sabina Čedić kada smo je upitali hoće li ove godine biti jedna od sudionica 'Farme'.

Vrlo sličan odgovor dobili smo i od Maje Morales, koja je trenutačno vrlo zaposlena svojim televizijskim angažmanima odnosno traženjem idealnog partnera, ali nam nije željela reći ništa konkretno vezano uz svoj nastup na 'Farmi'.

- U tijeku su pripreme za treću sezonu reality showa 'Farma', koju će gledatelji moći pratiti na proljeće. Imena kandidata koji će sudjelovati u showu bit će objavljena neposredno prije njihova ulaska na 'Farmu' - kazala nam je Vedrana Cvetko s Nove TV.

Izvor: javno.com
Farma Nova TV

0 komentari:

Objavi komentar