Farma 2010

Reality Show Farma 2010 - Hrvatska - doznajte prvi sve o farmerima!

knjigovodstvo i računovodstvo         Credit Cards - Kreditne kartice

Uz "zečice" na Farmi i Ava Karabatić

ZAGREB - Premda Nova TV ne škrtari s podacima o voditeljskoj ekipi ovogodišnje Farme, pa je uredno izvijestila da će ju činiti Nikolina Pišek, Mia Kovačić i Drele, produkcija showa još uvijek je misteriozna po pitanju natjecatelja.

Već se neko vrijeme šuška da će na Farmu ove godine Lupinove muze Maja Morales i Sabina Čedić, no cure su odlučile poštivati pravila ugovora i šutjeti, pa potvrde nema - ali zato se izlajala Ava Karabatić, za koju se već po nečuvenoj promociji u Red Carpetu dalo zaključiti da bi mogla uskočiti u ekipu realityja.

Indiskretna Splićanka izjavila je "Ako sam preživjela noć u ćeliji, mogu i Farmu" te dodala da bi sa sobom rado povela i dečka Špira te ponjela puno seksi donjeg rublja.

Neslužbeno se doznaje da je njena sugrađanka, Goge Buzov, koja se također u posljednjih par mjeseci pojavljivala po Novoj TV "sve u 16", u zadnji tren odbila ponudu za sudjelovanje u Farmi - navodno zbog pjevačke karijere u usponu.

Sudjelovanje je, također navodno, odbio i Duško Lokin, ali ponudu je prihvatio Sebastijan Popović, sin poznatijeg tate Danijela.

Šuška se da će Farma imati i jednog ponavljača: Antu Gotovca, kojem će se ovoga puta umjesto Simonice pridružiti nova ljubav, zaručnica Lana.

Izvor: Slobodna Dalmacija

0 komentari:

Objavi komentar