Farma 2010

Reality Show Farma 2010 - Hrvatska - doznajte prvi sve o farmerima!

knjigovodstvo i računovodstvo         Credit Cards - Kreditne kartice

POVRATAK U PROŠLOST
Bivša manekenka i poduzetnica otkrila je da se mentalno priprema za odlazak na selo te da tamo sa sobom neće ponijeti ništa.

Kako nam se približava najnovija, četvrta sezona reality showa 'Farma' tako se kandidati emisije polako pripremaju za odlazak na seosko imanje na kojem će iduća tri mjeseca boraviti bez struje, vode i higijenskih uvjeta na koje su dosad naviknuli.

Jedna od ovogodišnjih natjecateljica je bivša manekenka Branka Marić Mutti (46). Ona, kako nam je kazala, nema posebne pripreme za odlazak u show, a posljednje dane prije odlaska u izolaciju provodi u Rimu gdje smo ju i zatekli.

'Farma će biti povratak u prošlost'

- Pripremam se mentalno. Na 'Farmi' očekujem neki drugi život jer je tamo sve drukčije. To će biti povratak u prošlost – izjavila je Mutti dodajući da osobno nema iskustva s radom na selu.

Kako kaže, ona je gradsko dijete te će stoga morati sve naučiti.
- Znam što idem raditi tamo i što mogu očekivati. 'Farma' je farma – kazala je ova bivša manekenka.

Kako vrijeme polako prolazi, a datum početka showa je sve bliži, upitali smo Mutti što će ponijeti sa sobom na selo. Iznenadila nas je odgovorom kako ne postoji omiljena stvar bez koje ne može nikuda.

- Nisam vezana za predmete tako da neću ništa posebno ponijeti sa sobom. Ući ću unutra s praznim koferom – kazala je Mutti kroz smijeh dodajući da će u taj isti kofer staviti samo ono što joj producenti dopuste.

Za kraj je komentirala da od samog showa i natjecanja nema posebnih očekivanja.

- Vidjet ću kako će biti tamo kad izađem. Onda ću vam pričati o tome – kazala je nasmijana Mutti.

Hrvatskoj javnosti Mutti je postala poznata zbog afere sa splitskim pjevačem Oliverom Dragojevićem (62) s kojim je, kako je tvrdila, bila u ozbiljnoj ljubavnoj vezi. U cijelu priču upletena je i pjevačeva supruga Vesna (53), koja je zbog uvreda upućenih Mutti završila na sudu. Vesna je, nakon sudskog postupka, zbog svojeg ponašanja opomenuta, a Mutti je time bila zadovoljna.

Za razliku od Branke Marić Mutti, Sabina Čedić već zna što bi ponijela sa sobom, a namjerava se opremiti trenirkama, tenisicama i kaubojkama. Kao i Branka, Sabina nema iskustva s poljodjelstvom, ali je spremna sve naučiti.

Kako kaže, fizički je jaka tako da joj ne bi bio nikakav problem raditi na polju. Sabina se ne boji zasukati rukave i baciti na posao, a ako naiđe na neku prepreku, drage volje će naučiti nešto novo.

Bruno Orešković ne boji se fizičkog posla

- Nemam iskustva sa sela, ali voljna sam sve naučiti – izjavila je nedavno Playboyeva zečica.

Od ostalih potencijalnih kandidata koji će se natjecati tu je i mister Hrvatske, Bruno Orešković. Mladić ja nedavno kazao kako ni njemu pobjeda nije glavni motiv za sudjelovanje, a za razliku od Sabine i Branke, Bruno ima iskustva sa radom na selu.

- Neće mi biti problem raditi fizičke poslove – komentirao je Orešković dodajući da nema posebne pripreme za nadolazeću avanturu.

Osim njega, natjecatelj kojeg ćemo imati prilike gledati na malim ekranima je Kristijan Curavić. Svjetski rekorder u ronjenju na dah, priznao je nedavno kako svojoj djevojci Nikolini Pišek nije rekao za svoj naum sve dok nije bilo sigurno.

Kako je izjavila za medije, Nikolina je za njegov odlazak saznala tek nakon što je Kike potpisao ugovor, ali unatoč tome što nije htjela da ide, podržava njegovu odluku.

U petak su službeno objavljena imena kandidata i kandidatkinja koje ćemo ovoga proljeća, točnije 21. ožujka, gledati u trećoj sezoni reality showa 'Farma' na Novoj TV. Na seosko imanje uputit će se 11 natjecatelja i devet natjecateljica, koji će pred kamerama odmjeravati svoje snage i sposobnosti.

Među kandidatima na 'Farmi' bit će i Daniel Popović

Prema očekivanjima, na seoskom imanju bez struje i vode snalazit će se dvije atraktivne Playboyeve zečice, Maja Morales i Sabina Čedić, manekenka Jelena Bosančić, bivša feminemka Nikol Bulat, pjevačica Marinela Jantoš Ella, poduzetnica iz Beča, Tanja Burić Rukavina, voditeljica Žana Štrbac i starleta Angie Garany.

Među kandidatima popularnog reality showa gledat ćemo pjevača Daniela Popovića i njegova sina Sebastijana Popovića, boksača Stjepana Božića, estradnog menadžera Dževada Zahirovića, bivšeg frontmena grupe Raspashow Kristijana Rahimovskog, splitskog pjevača Ivu Amulića te još dva pjevača; Elia Piska i Josipa Ivančića.

Njima će se pridružiti i dva hrvatska mistera; aktualni mister Hrvatske Bruno Orešković i bivši mister turizma Antonio Marušić. Svakako će biti zanimljivo gledati i Kristijana Curavića Kikea, svjetskog rekordera u ronjenju na dah i dečka poznate TV voditeljice Nikoline Pišek.

Kao i prethodnih godina, ekipu farmera i farmerica vodit će njihov mentor Joža, koji će im svakodnevno pomagati i pokazivati zanimljivosti seoskog načina života. Voditeljsku palicu preuzet će Davor Dretar Drele, a Mia Kovačić i Nikolina Pišek javljat će se iz studija Nove TV.

(javno.com)

0 komentari:

Objavi komentar