Farma 2010

Reality Show Farma 2010 - Hrvatska - doznajte prvi sve o farmerima!

knjigovodstvo i računovodstvo         Credit Cards - Kreditne kartice

Spekulira se da će u show i šibenska pjevačica, te njezin bivši menadžer s kojim je u svađi

Prema najnovijim spekulacijama, i mlada Šibenčanka Nikol Bulat, bivša pjevačica grupe “Feminnem”, okušat će sreću u nadolazećem reality showu “Farma”.

A da stvar bude još kompliciranija, organizatori su, navodno, pozivnicu za sudjelovanje uputili i njezinu bivšem menadžeru Dževadu Zahiroviću, s kojim pjevačica ne razgovara.

Kao što je poznato, kandidati još uvijek ne smiju službeno komentirati svoj ulazak u “Farmu” jer ih ugovor koji imaju s Novom TV obvezuje na šutnju. Menadžer i pjevačica u svađi.

Podsjetimo, sve su glasnija nagađanja da će život na selu okusiti Splićanke, manekenka Jelena Bosančić i bivša stanarka “Big Brothera” Ornela Bešker Amulić.

Njihove sugrađanke Ava Karabatić i Goge Buzov na pozivu su se zahvalile, Goge, kako je kazala, ne može sudjelovati zbog poslovnih obveza, a novopečena Kerumova stipendistica Ava tvrdi da jojo je studij na prvom mjestu.

Njima bi se ipak trebali pridružiti Sabina Čedić, Maja Morales, potom Antonio Marušić i Elio Pisak a spominju se i Daniel Popović te Ornelin tata Ivo.

Izvor: slobodnadalmacija.hr

0 komentari:

Objavi komentar