Farma 2010

Reality Show Farma 2010 - Hrvatska - doznajte prvi sve o farmerima!

knjigovodstvo i računovodstvo         Credit Cards - Kreditne kartice

PIŠEKICA O SVOM FARMERU
S prvim danom proljeća kreće nam i treća sezona Farme na Novoj TV, a tportalu su je predstavile njene najljepše članice – voditeljice Mia Kovačić i Nikolina Pišek

U razgovoru nam je Mia Kovačić treću sezonu Farme najavila riječima: 'Očekujte neočekivano', dodavši kako će 'biti definitivno zanimljivo te će i sami gledatelji biti od velikog utjecaja pri dodjeljivanju imuniteta'.

Ove sezone farmeri će biti podijeljeni u tri radne jedinice: kuća i graditeljstvo, vrt i životinje te zanati kao novina. 'Netko tko je pjevač, pjevačica ili Playboyeva zečica u stvarnom životu, tu će biti kuhar i kovačica', dočarala nam je Mia promjene koje će nastupiti u životima skorašnjih farmera.

Kako će Farma i ove godine započeti za nimalo proljetnih uvjeta, barem nam se tako trenutno čini, Mia je odlučila i savjetovati buduće farmere kako da se najbolje ugriju u kući bez suvremenih načina grijanja. 'Savjetovala bih im da uz badiće i vruće hlačice ponesu i neke tople komade odjeće. Također, neka budu svi na kupu, tako će se lakše ugrijati'.

Jedan od farmera je i Nikolinin Kike Curavić, što Mia smatra odličnim voditeljičinim potezom. 'Nikolina je to jako mudro izvela. Imat će potpunu kontrolu nad njim 24 sata dnevno. Ja osobno ne znam bih li pustila svog dečka u Farmu'.

Nikolina Pišek ne dijeli Mijino oduševljenje, te nam se požalila kako uopće nije sudjelovala u Kikijevoj odluci. 'Kiki je odluku da ode na Farmu donio sam. Javio mi je tek nakon što je potpis bio na papiru', rekla nam je Nikolina i dodala kako 'nimalo nije sretna s tom odlukom', no 'budući da smo punoljetni, podržat ću njegovu odluku iako sam stavila veto na nju'.

Nikolina ni sama ne zna bi li navijala za Kikijev ostanak ili što brži ispad. 'Imam milijun razloga za navijati za Kikija i jednako toliko protiv njega'. Sama Niki ne može sebe zamisliti na Farmi. Ne mogu smisliti niti jedan svoj adut na Farmi. Mislim da bi kod mene došlo do jako brzog pucanja'.

Dok bi Nikolina brže-bolje pobjegla iz Farme, za ostanak do kraja borit će se vrlo šaroliko društvo od gore spomenutih Playboyevih zečica do boksača i ugaslih glazbenih zvijezda.

Izvor: tportal.hr

0 komentari:

Objavi komentar