Farma 2010

Reality Show Farma 2010 - Hrvatska - doznajte prvi sve o farmerima!

knjigovodstvo i računovodstvo         Credit Cards - Kreditne kartice

Iako su se neki mediji raspisali da će se dečko popularne voditeljice Nikoline Pišek 'upustiti' u avanturu relity showa Farma, ona to opovrgava, no napominje da mu ona to ne može zabraniti ako je to njegova želja.

Lijepa voditeljica Nikolina Pišek i ove će godine, uz Miju Kovačić i Davora Dretara Dreleta, voditi treću sezonu Farme.

I dok mediji još uvijek nagađaju tko će biti novi farmeri, Nikolina tvrdi kako to zasigurno neće biti njezin dragi, Kristijan Curavić.

"Nije istina da bi Kristijan mogao biti jedan od kandidata nove Farme. Ali, kada bi on i htio sudjelovati u takvom showu, ja mu to sigurno ne bih mogla zabraniti. Ni njegova majka to nikada nije mogla, pa ne mogu ni ja", otkrila je Pišek za Extru.

Iako već drugu godinu za redom vodi popularni reality show, Nikolina kaže kako se nikada ne bi mogla upustiti u takvu avanturu.

"Nikako se ne bih mogla zamisliti u takvom showu, jer ja jako dobro poznajem svoje granice i ne bih se usudila upuštati u takav poduhvat. Znam koliki mi je prag tolerancije i uz najbolju volju teško bih se naviknula na takav način života jer volim imati svoj komfor i mir. Zbog hrabrosti se divim svim farmerima", zaključila je Nikolina, koja ima veliku želju udati se za Kristijana, ali ne u skoro vrijeme.

Izvor: net.hr

0 komentari:

Objavi komentar