Farma 2010

Reality Show Farma 2010 - Hrvatska - doznajte prvi sve o farmerima!

knjigovodstvo i računovodstvo         Credit Cards - Kreditne kartice

Bivša stanarka Big Brother kuće ne priča s Ivom Amulićem. Pjevač je nikad nije priznao. Zajedno bi trebali sudjelovati u televizijskom showu “Farma”

Prodavač umjetnina Zoran Krivić (49) trebao bi biti natjecatelj treće sezone showa “Farma”, koji će se od 21. ožujka prikazivati na Novoj TV. Zoran je na zagrebačkom OTV-u vodio emisiju “TV Aukcija”, a policiji je poznat zbog prodaje krivotvorenih umjetničkih slika. Šuška se da će život na selu upoznati i obitelji Rahimovski, Popović i Amulić.

- Bilo bi genijalno da me na 'Farmu’ puste s ocem. U odličnim smo odnosima i sigurno bi se super zabavili - oduševljeno je kazao Sebastijan (23), sin pjevača Danijela Popovića (54). Takva ideja nimalo se nije svidjela Orneli Bešker Amulić (23), bivšoj stanarki Big Brother kuće. Izvanbračna kći pjevača Ive Amulića s ocem uopće ne razgovara.
- U šoku sam. Nadam se da je riječ o traču. Ovo podsjeća na kombinaciju životinjskog i obiteljskog carstva - komentirala je Splićanka. Na “Farmu” bi trebali ući i pjevači, sin i otac, Kristijan (29) i Aki (55) Rahimovski.
- Ma to nema smisla, ne znam ništa o tome - kazao je Kiki nasmijavši se do suza. Uvjeren je da je riječ o običnoj šali.

PETRA I SONJA NA 'FARMI' SU BILE MAMA ŽIVOTINJAMA

Manekenka Petra Maroja (27) lani se na "Farmi" zaljubila u kujicu Bonu. Uzela ju je kući, a ženka hrvatskog ovčara nedavno je napunila godinu dana. Od milja je zove Žabica i nikamo ne putuje bez nje. Glumica Sonja Kovač (25) s "Farme" je u Zagreb donijela zečiće. Zove ih svojim bebama. Za njih je napravila kućicu na balkonu.

NEMA POMIRBE

Ivo Amulić dobio je Ornelu nakon kratke afere sa Splićankom Julijanom. Kćer nije priznao.

Izvor: 24sata.hr

0 komentari:

Objavi komentar