Farma 2010

Reality Show Farma 2010 - Hrvatska - doznajte prvi sve o farmerima!

knjigovodstvo i računovodstvo         Credit Cards - Kreditne kartice

Stjepan Božić odustao od Farme?

VAŽNIJI MU JE BOKS
Iako se nagađalo da će boksač Stjepan Božić, kojem je ponuđeno da sudjeluje u reality showu Farma, ponudu prihvatiti, sportaš je to odbio zbog brojnih obaveza

Ovih dana pojavile su se spekulacije da će bokasač Stjepan Božić biti sudionik ovogodišnje Farme, a da je tako, potvrdio nam je jedan maneken koji je također bio na pregovorima za sudjelovanje u reality showu.

'Da, Stipe je trebao ući, no koliko mi je poznato, nije pristao. Kad sam vidio najavnu špicu za Farmu u kojoj se pokazuje nepoznati boksač, odmah mi je sinulo da bi to mogao biti Božić', kazao je naš izvor.

Kako bi smo potvrdili točnost ove informacije, nazvali smo i samog boksača te ga upitali namjerava li se upustiti u avanturu zvanu Farma.

'Jedino što vam mogu reći jest da su to insinuacije, nagađanja i neistine. Ja imam meč 9. travnja i to je sve što ću vam reći', bio je kratak Stipe.

Budući da, kako su najavili iz Nove TV, Farma počinje prvog dana proljeća, 21. ožujka, gotovo je nemoguće da se u isto vrijeme nađe u ringu i na seoskom imanju.

'Imena 14 kandidata koji će 21. ožujka ući na imanje u Kloštar Ivaniću produkcija showa će objaviti pred početak Farme. I ove smo godine zadovoljni interesom i odazivom kandidata, što potvrđuje da je Farma jedan od najpopularnijih TV formata. Među farmerima će se naći profili raznih zanimanja od sportaša i poduzetnika do pjevača i voditelja, a naglasak treće sezone upravo je na zamjeni zanimanja. Dakle, bez obzira čime se u svom radnom okruženju bave, na seoskom imanju postat će stočari ili vrtlari, drvosječe ili pekari. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se snaći u novim ulogama', bio je odgovor Nove TV na pitanje hoće li se Božić naći među sudionicima Farme.

0 komentari:

Objavi komentar