Farma 2010

Reality Show Farma 2010 - Hrvatska - doznajte prvi sve o farmerima!

knjigovodstvo i računovodstvo         Credit Cards - Kreditne kartice

I Nikol Bulat postaje "farmerica"

PJEVAČICA U REALITYJU
U pregovorima za odlazak na ´Farmu´ je, kako doznajemo, Nikol Bulat, nekadašnja pjevačica grupe Feminnem koja je nastavila solo karijeru.

Kako se približava datum početka emitiranja reality showa 'Farma', sve je više domaćih celebrityja koji ulaze na popis kandidata koje ćemo imati prilike gledati kako se snalaze na selu već od prvog dana proljeća.

Najnovija kandidatkinja je, kako doznajemo, Šibenčanka Nikol Bulat, nekadašnja pjevačica grupe Feminnem koja je nakon odlaska iz benda u kojem je provela dvije godine, odlučila nastaviti solo karijeru.

Kao što je poznato, kandidati još uvijek ne smiju službeno komentirati svoj ulazak u 'Farmu' s obzirom da ih ugovor koji imaju s Novom TV obvezuje na šutnju.

Menadžer i pjevačica u svađi

U svakom slučaju bit će zanimljivo vidjeti kako će se natjecatelji treće sezone popularnog reality showa snalaziti na seoskom imanju izvan Zagreba, s obzirom da tamo nemaju vode niti struje, a i namirnice su im u velikoj mjeri ograničene.

Prema našim izvorima, u 'Farmi' ćemo ove godine gledati i Dževada Zahirovića, bivšeg menadžera pjevačice Nikol Bulat, s kojom trenutačno nije ni u kakvim odnosima.

Naime, pjevačica i menadžer surađivali su nakon njezina prekida suradnje s grupom Feminnem. Međutim, njihovi odnosi su se pogoršali nakon što je Nikol navodno počela nastupati po klubovima bez njegova znanja iako je s njime imala potpisan ugovor.

Kako smo imali prilike vidjeti u njihovim javnim istupima, svoj spor oko gaža ni do danas nisu uspjeli riješiti. Priliku za pomirenje Nikol Bulat i Dževad Zahirović mogli bi iskoristiti na 'Farmi' i tamo riješiti svoje nesporazume.
Bit će zanimljivo vidjeti kako će se natjecatelji treće sezone reality showa snalaziti na seoskom imanju, s obzirom da tamo nemaju vode niti struje, a i namirnice su im u velikoj mjeri ograničene.

Misteri i dvije Playboyeve zečice

Podsjetimo, prije nekoliko dana otkrili smo da se među kandidatima koji pregovaraku za ulazak u 'Farmu' nalazi pjevač Daniel Popović te naša lijepa manekenka Jelena Bosančić. Njima će se najvjerojatnije pridružiti i Kristijan Rahimovski, bivši pjevač grupe Raspashow, te Ornela Bešker Amulić, koju smo imali prilike gledati kao jednu od kandidatkinja posljednje sezone reality showa 'Big Brother'.

Na seoski način života uskoro će se privikavati i dvojica naših mistera: aktualni mister Hrvatske Bruno Orešković i bivši mister turizma Antonio Marušić, obojica članovi zagrebačke modne agencije 'Best Model'.

Kako smo već ranije najavili, u trećoj sezoni 'Farme' pojavit će se i dvije atraktivne Playboyeve zečice, Sabina Čedić i Maja Morales. Sabina i Maja poznate su i kao muze našeg proslavljenog fotografa Stefana Lupina, s kojim su i započele karijeru kao fotomodeli.

Ovoga će proljeća, umjesto prošlogodišnjeg voditelja Dražena Kocijana Kocke, voditeljsku palicu preuzeti Davor Dretar Drele, što je službeno potvrdila i Nova TV kao producent cijelog projekta. Dreletu će se pridružiti i voditeljice Nikolina Pišek i Mia Kovačić.

U svakom slučaju, vjerujemo kako će treća sezona popularnog reality showa biti i više nego zanimljiva s obzirom na široku paletu kandidata različitih zanimanja i afiniteta koje ćemo imati priliku svakodnevno pratiti na malim ekranima.

Izvor: javno.com

0 komentari:

Objavi komentar