Farma 2010

Reality Show Farma 2010 - Hrvatska - doznajte prvi sve o farmerima!

knjigovodstvo i računovodstvo         Credit Cards - Kreditne kartice

Nova sezona "Farme" Nove TV pod generalnim pokroviteljstvom B.net Hrvatska
Najuspješniji i najgledaniji hrvatski reality show, „Farma“ Nove TV, ove će se sezone odvijati pod generalnim pokroviteljstvom vodećeg kabelskog i najpovoljnijeg alternativnog telekomunikacijskog operatora u zemlji - B.neta. B.net Hrvatska će tako ove godine biti generalni pokrovitelj projekta u kojem će gledatelji moći uživati od nedjelje, 21. ožujka, pa sve do velikog finala „Farme“ u lipnju 2010.

Na B.netu "Farma" 24 sata dnevno

„Farma“ će na Novoj TV biti emitirana od ponedjeljka do četvrtka u udarnom večernjem terminu u 21 sat i Farma uživo petkom u 20 sati. Korisnici B.netove kabelske televizije moći će događanja na Farmi pratiti tijekom sva 24 sata dnevno putem posebnog TV programa. Taj poseban program koji će cijeloga dana prenositi zbivanja na Farmi bit će na raspolaganju isključivo korisnicima B.neta i to u okviru Osnovnog paketa bez ikakve dodatne naknade. Više od stotinu tisuća korisnika B.netove kabelske televizije širom Hrvatske moći će od nedjelje pronaći program s „Farmom 0-24“ na svojim televizijskim prijamnicima.

„Suradnja na ovom projektu rezultat je dosadašnje uspješne suradnje s B.netom koju ove godine širimo i s jednim od naših najuspješnijih projekata domaće produkcije. Iskustvo i partnerstvo koje smo već ostvarili s programima Mini TV i NovaHD, doprinijeli su i otvaranju novog programa 'Farma 0-24'. Ovom suradnjom sva tri programa Nove TV pozicionirana su na B.netu, a naš najuspješniji projekt sezone dostupan je sadržajem od 0-24h i na platformi za kablovske korisnike“, objasnio je Dražen Mavrić, predsjednik Uprave Nove TV.

„Ovogodišnje glavno pokroviteljstvo nad najgledanijim realityjem u Hrvatskoj još je jedan korak u već i dosad izuzetno uspješnoj suradnji Nove TV i B.neta. Našu smo suradnju, koja predstavlja prirodni spoj medijski jakog partnera kakav je Nova TV i tehnološki odnosno distribucijski snažne tvrtke kakva je B.net uspostavili već mnogo ranije, pokrenuvši prvi i najbolji program za djecu na hrvatskom jeziku, Mini TV. Pokroviteljstvo i suradnja na zahtjevnom projektu kakvo je 24-satno emitiranje 'Farme' tijekom puna tri mjeseca dodatni je iskorak u odnosima Nove TV i B.neta“, izjavio je Adrian Ježina, predsjednik uprave B.neta Hrvatska.

(Izvor: mojtv.hr)

0 komentari:

Objavi komentar