Farma 2010

Reality Show Farma 2010 - Hrvatska - doznajte prvi sve o farmerima!

knjigovodstvo i računovodstvo         Credit Cards - Kreditne kartice

NA PRVI DAN PROLJEĆA POČINJE REALITY
Svilan priznaje i kako su neki od kandidata sami prišli njemu i poželjeli sudjelovati u Farmi, a otkrio je kako je i većini njih glavni faktor za potpisivanje ugovora bio isključivo honorar, a tek onda prilika za izazov.


Treća sezona Farme, najavljuju na Novoj TV, trebala bi biti najuzbudljivija i prepuna iznenađenja za gledatelje, ali i kandidate. Direktor programa te komercijalne televizije Siniša Svilan s ponosom je izjavio da u ovoj sezoni nije bilo problema s pronalaskom kandidata te je čak 21 osoba potpisala ugovor. Ipak, samo ih 14 ulazi u Farmu na prvi dan proljeća, 21. ožujka, a između ostalih sedam izabrat će se tek tri izazivača koji će pokušati osvojiti ulazak na seosko imanje.

Prijavili se zbog honorara

Svilan priznaje i kako su neki od kandidata sami prišli njemu i poželjeli sudjelovati u Farmi, a otkrio je kako je i većini njih glavni faktor za potpisivanje ugovora bio isključivo honorar, a tek onda prilika za izazov. Ipak, ne poriče da se na listi od 21 imena nalaze i neka koja baš i ne možemo nazvati ‘poznatima’.

– Htjeli smo stvoriti savršenu, šaroliku ekipu koja će na najbolji mogući način zabaviti gledatelje i predstaviti prosječnu strukturu Hrvatske. Upravo zato ih ima više nego što je potrebno i mi ćemo procijeniti koja će kombinacija biti najbolja za Farmu – rekao je Svilan i dodao kako su neki potezi koje su povukli pomalo i riskantni.

– Na Farmi ćemo imati i obitelj – oca i sina Popović – tu smo malo na ‘skliskom terenu’, ali tko ne riskira, ne profitira – rekao je Svilan i objasnio da će takve kombinacije zasigurno gledateljima biti zanimljive.

U trećoj sezoni kandidati će biti podijeljeni u tri radne skupine – kuća i graditeljstvo, vrt i životinje te zanati. Svaka će skupina morati ispuniti neki zadatak, a ako ne uspije, snosi sankcije.

Pola milijuna kuna

Novost je i da se dukati više neće prenositi s natjecatelja na natjecatelja, već će ići zajedničkoj zadruzi. I ove je godine ukupna nagrada pola milijuna kuna, no ako kandidati budu kažnjavani i ne budu se ponašali prema pravilima reality showa, nagrada će se smanjivati.

Voditeljice showa su kao i prošle godine Nikolina Pišek i Mia Kovačić, a nakon godine pauze, vraća se i Davor Dretar Drele. Farmerima će, kao i dosad, najviše pomagati mentor Joža. U show će se u trećoj sezoni uključiti i drugi mentori koji će natjecatelje podučavati starim zanatima, pa ćemo tako gledati starlete, mistere i glazbenike kako uče plesti, rezbariti, raditi licitarska srca i slično.

Pišek: Najviše mi smeta što sam zadnja doznala da moj Kristijan ide na Farmu!

– Nisam oduševljena što je Kristijan pristao otići na Farmu, ali to je njegova odluka – rekla je pomalo ljutito Nikolina Pišek o odluci dečka Kristijana Curavića da sudjeluje u reality showu Nove TV. Voditeljicu emisije najviše je pogodilo to što je Kristijan prvo potpisao ugovor, a tek onda razgovarao s njom.

– Došao je s ugovorom i rekao: odlučio sam. Tako da sam stavljena pred gotov čin – rekla je Nikolina, ali ipak, kad je trebalo navesti njegove mane i vrline, voditeljica je unatoč ljutnji imala samo riječi hvale.

– Ma on vam je savršen za Farmu. Tolerantan je, radišan, spretan i mislim da mu neće biti problem prilagoditi se uvjetima. Bitno je da se može baviti nekom fizičkom aktivnošću, a ovdje je to zagarantirano – dodala je Nikolina. Priznala je da će joj Kristijan nedostajati te da se ne brine da će pred kamerama otkriti neku njihovu tajnu.

– Pa valjda će procijeniti što smije, a što ne smije reći. A i nemamo mi skandaloznih tajni, a ako pretjera, čekaju ga sankcije – iskrena je voditeljica Farme.

(vecernji.hr)

0 komentari:

Objavi komentar