Farma 2010

Reality Show Farma 2010 - Hrvatska - doznajte prvi sve o farmerima!

knjigovodstvo i računovodstvo         Credit Cards - Kreditne kartice

NATJECATELJI ĆE ŠIŠATI OVCE I PRAVITI LONCE
Od 21 natjecatelja samo će ih 14 odmah otići na selo pokraj Zagreba, a preostali će se morati izboriti za odlazak na ‘Farmu’

ZAGREB - Elio Pisak, Kristijan Curavić, Daniel i Sebastian Popović, Ivo Amulić, Stjepan Božić, Kristijan Rahimovski, Marinela Jantoš Ella, Branka Marić Mutti neki su od domaćih celebrityja koje su s Novom TV potpisale ugovor za treću sezonu reality showa “Farma” koja kreće u nedjelju 21. ožujka. Međutim, od 21 poznate osobe samo će njih 14 odmah ući u prvu postavu showa, dok će preostali, i to ne svi, imati priliku postati izazivačima i tako se pokušati izboriti za ulazak u “Farmu”.

Nikolina Pišek
Foto: Nova TV


Seosko imanje smješteno 50-ak kilometara od Zagreba, uskoro će postati ne baš tako komforan dom novim zvjezdanim farmerima. Neki od njih i nisu toliko zvjezdani, ali ih je njihova ambicija da postanu slavni očito kvalificirala za sudjelovanje u showu. Tako je tu i Tanja Rukavina, famozna poduzetnica iz Beča za koju je javnost doznala kada se predstavila kao nova djevojka Ante Gotovca, Playboyeva zečica Maja Morales, bivša pjevačica Feminnema Nikol Bulat koja se “proslavila” svađom s drugim članicama grupe ili pak Sabina Čedić, bivša voditeljica Golih vijesti.

- Osim što ću morati pratiti ‘Farmu’ jer mi je u opisu posla, sada imam i osobne motive za to. Najmanji su problem druge žene u showu, ali ne bih Kikiju bila u koži - rekla je Nikolina Pišek, koja je, uz Miju Kovačić, voditeljica showa, komentirajući sudjelovanje svojeg dečka Kristijana Curavića u “Farmi”.

(jutarnji.hr)

0 komentari:

Objavi komentar