Farma 2010

Reality Show Farma 2010 - Hrvatska - doznajte prvi sve o farmerima!

knjigovodstvo i računovodstvo         Credit Cards - Kreditne kartice

Elio Pisak na "Farmi"

U trećoj sezoni reality showa "Farma" Nove TV sudjelovat će i prvi brk istarske estrade - Elio Pisak, koji će se s deset natjecatelja i devet natjecateljica boriti za ostanak do kraja. Imena sudionika objavili su direktor programa Nove TV Siniša Svilan te voditeljice Nikolina Pišek i Mia Kovačić.

Tako će uz Elia sudjelovati pjevačica Marinela Jantoš - Ella, koja je žarila i palila domaćom dance scenom prije 15 godina, zatim manekenka Jelena Bosančić, Playboyeva zečica Maja Morales, pjevačica Nikol Bulat, voditeljica Žana Štrbac, poduzetnica Tanja Rukavina, novinarka Angie Garany, starleta Sabina Čedić, poznatija široj javnosti po vođenju "Golih vijesti" te poduzetnica Branka Marić Mutti.

Od muških sudionika tu su ronilac i suprug Nikoline Pišek Kristijan Curavić, pjevač Daniel Popović i njegov sin Sebastian Popović, bivši mister Antonio Marušić, pjevači Josip Ivančić, Ivo Amulić i Kristijan Rahimovski, boksač Stjepan Božić, glazbeni menadžer Dževad Zahirović, aktualni mister Hrvatske Bruno Orešković.

Neki od sudionika ući će na Farmu odmah, dok će drugi biti izazivači. Kako će ih produkcija raspodijeliti, doznat ćemo tek u prvoj emisiji.

Elio Pisak kaže da se veseli odlasku na Farmu.

- Apsolutno sam spreman za sve izazove koji me čekaju na Farmi. Mislim da ću morati biti malo suzdržan jer sam vidio da će sa mnom gore mnogo lijepih djevojaka. Nije me strah fizičkih poslova, a volio bih kuhati za sudionike ili sudjelovati u poljoprivredi. U slobodno vrijeme gledat ću lijepe žene, kaže Pisak koji priznaje da do sada, primjerice, nikada nije muzao kravu, ali će za show i to naučiti.

Izvor: glasistre.hr

0 komentari:

Objavi komentar