Farma 2010

Reality Show Farma 2010 - Hrvatska - doznajte prvi sve o farmerima!

knjigovodstvo i računovodstvo         Credit Cards - Kreditne kartice

Daniel Popović ulazi na "Farmu"?

PREGOVORI U TIJEKU
Nekoć popularni pjevač, kako ekskluzivno doznajemo, ozbiljno pregovara oko toga da postane jedan od kandidata popularnog reality showa.

Sve su glasnija šuškanja o tome kako nekoć vrlo popularni kantautor Daniel Popović ozbiljno pregovara oko toga da postane jedan od kandidata reality showa 'Farma'. To i nije toliko neobično s obzirom da su naši susjedi Popovića već imali prilike gledati u slovenskoj verziji istog showa.

S druge, pak, strane Daniel Popović mogao bi 'čuvati leđa' svome sinu Sebastianu, za kojeg se također naveliko priča kako ulazi u treću sezonu 'Farme'.

Problemi sa četvrtom suprugom

Nekad jedan od najpopularnijih kantautora na ovim prostorima, Popović u posljednje vrijeme puni novinske stupce aferama iz svoga privatnog života. Naime, trenutačno je u problemima sa svojom četvrtom suprugom, Slovenkom Aleksandrom, koja ga je navodno optužila da ju je prevario.

To je bio popriličan šok jer je njihov brak bar donedavno doista izgledao idilično. No, stvari su odjednom krenule nizbrdo. Vijest o Danielovoj prevari objavili su slovenski mediji, a navodno ju je upravo njegova supruga njima i dostavila.

- Ako je moja gospođa utvrdila da sam je prevario, navodno u kombiju, mogu reći samo to, da nažalost, nažalost, nije istina da sam ju prevario. Ali, sada mi je žao što nisam - rekao je Danijel Popović.

Po svemu sudeći, ulazak u 'Farmu' za Daniela bi u neku ruku mogao biti odmor, odnosno, bijeg od bračnih problema. Kao što je poznato, glazbenika je svojedobno 'ganjala' i njegova treća supruga Sandra, koja je čak došla i na njegovu gažu u zagrebački klub Saloon kako bi od njega dobila alimentaciju koju navodno nije plaćao za njihova sina Dominika.

Podsjetimo, Daniel Popović trenutačno je na sudu sa svojom drugom suprugom Sanjom Bjedov Popović, vlasnicom modne agencije 'Best Model'. Razlog tomu je što Daniel nikada nije plaćao alimentaciju za njihovo dvoje djece, sina Sebastiana i kći Isabel Kim. Sanja se nada kako će ta njihova sudska trakavica uskoro biti završena, a s bivšim suprugom trenutačno nije ni u kakvom kontaktu.

- Meni osobno Daniel nije ništa dužan, ali dužan je svojoj djeci ono što im po zakonu pripada. Trebao je u ovih petnaest godina koliko smo rastavljeni plaćati barem tih minimalnih 700 kuna za svako dijete, ali on to nije učinio. Prema toj računici, Daniel je Sebastianu i Isabel Kim dužan minimalno 400.000 kuna. Iskreno, ja mu ne želim da ide u zatvor, ali želim da djeca dobiju ono što im po zakonu pripada. Naš problem je oduvijek bio što on nikada nije brinuo za djecu – kazala nam je Sanja Bjedov Popović prošloga tjedna.

Sve ono što o svom bivšem suprugu čuje posljednjih dana, Sanja kaže da joj je, kao i njezinoj djeci, jako smiješno.

- Kada ga vidimo na televiziji, djeca i ja umiremo od smijeha. Kada bi on samo obilazio sve svoje žene i izvanbračnu djecu, to bi mu mogla biti profesija. Ne želim biti zla niti ljubomorna jer nemam razloga za to. Moja i Danielova priča je odavno završena. Štoviše, s njegovom četvrtom suprugom Aleksandrom sam uvijek bila u korektnim odnosima i komunicirale smo vezano uz djecu te nikada nismo imale nikakvih problema – rekla je modna agentica.

Playboyeve zečice i dva mistera Hrvatske

Uz Daniela Popovića koji još uvijek pregovara s Novom TV, u trećoj sezoni reality showa 'Farma' gledat ćemo, po svemu sudeći, estradnog menadžera i voditelja virovitičkog kluba 'Monte Cristo', Dževada Zahirovića te našu lijepu manekenku Jelenu Bosančić. Njima će se najvjerojatnije pridružiti i Kristijan Rahimovski, bivši pjevač grupe Raspashow, te Ornela Bešker Amulić, koju smo imali prilike gledati kao jednu od kandidatkinja posljednje sezone reality showa 'Big Brother'. Na seoski način života uskoro će se privikavati čak dvojica naših mistera: aktualni mister Hrvatske Bruno Orešković i bivši mister turizma Antonio Marušić.

Podsjetimo, prošloga smo tjedna otkrili kako će se u trećoj sezoni 'Farme' pojaviti dvije atraktivne Playboyeve zečice, Sabina Čedić i Maja Morales. Sabina i Maja poznate su i kao muze našeg proslavljenog fotografa Stefana Lupina, s kojim su i započele karijeru.

Ovoga će proljeća, umjesto prošlogodišnjeg voditelja Dražena Kocijana Kocke, voditeljsku palicu preuzeti Davor Dretar Drele, što je službeno potvrdila i Nova TV kao producent cijelog projekta. Dreletu će se pridružiti i voditeljice Nikolina Pišek i Mia Kovačić.

U svakom slučaju, vjerujemo kako će treća sezona popularnog reality showa biti i više nego zanimljiva s obzirom na široku paletu kandidata različitih zanimanja i afiniteta koje ćemo imati priliku svakodnevno pratiti na malim ekranima.

Daniel na sudu zbog alimentacije

Izvor: javno.com

0 komentari:

Objavi komentar