Farma 2010

Reality Show Farma 2010 - Hrvatska - doznajte prvi sve o farmerima!

knjigovodstvo i računovodstvo         Credit Cards - Kreditne kartice

Farmeri uz pjesmu ušli na Farmu

Nakon kratke izolacije farmeri su se u studiju u društvu voditeljica Nikoline Pišek i Mije Kovačić oprostili od načina života kakav poznaju i uz zvukove narodnih pjesmama ušli u svoj novi dom.

Nakon međusobnog upoznavanja svih kandidata koji su otkrivali voditeljicama čega se plaše ili što očekuju od Farme natjecatelji su krenuli put Farme, kuće u kojoj ih očekuje naporan rad, puno smijeha, ali i eventualnog spletkarenja ili svađa.

Osim svih 14 farmera voditeljicama su društvo pravili i pobjednici prošlih sezona reality showa Farma, Rafael Dropulić Rafo i Mario Mlinarić, koji su ujedno prilikom predstavljanja kandidata pokušavali predvidjeti koliko će koji od njih izdržati.

Dok je Mario za neke farmere prognozirao ostanak u showu tek par tjedana za Playboyevu zečicu Maju Morales sa sigurnošću je rekao: ‘ Ako će biti dobra s dečkima, onda će ostati do kraja!’. Naglasio je kako je tek nakon izlaska s Farme počeo cijeniti stvari koje je čitav život shvaćao zdravo za gotovo poput kupaonice, hrane ili pak ugodnog i toplog kreveta.

Da nisu zaboravili kako je njima bilo na Farmi pokazali su donijevši novim Farmerima darove. Rafo se prisjetio gladovanja na Farmi pa je donio mandarine, dok je Mario poklonio uteg da se farmerice ne bi zapustile, a našalio se kako s njim mogu potiskivanje i zelje.

Između postavljenih zapaljenih baklji na seoskom putu koji vodi prema Farmi natjecateljima je hodanje otežavalo blato, što se posebno moglo vidjeti na djevojkama koje su hodale u cipelama s potpeticom. Kristijan Rahimovski je uvelike pomogao Sabini u njenoj borbi protiv blata tako da ju je dobar dio puta nosio, dok su ostale suočene s istim problemom ipak hrabro koračele prema svom novom domu.

Ispred kuće su ih dočekali Davor Dretar Drele i Mentor Joža.
Mentor je naglasio kako će večeras malo popustiti novopečenim farmerima jer ih čeka glazba i slavlje, ali da već od sutra mogu očekivati naporan posao.

Domaćini su im poželjeli dobrodošlicu uz napomenu kako je ovo blato preko kojeg su morali preći ne bi li došli do Farme tek početak njihove avanture te kako se samo trudom i radom mogu vidjeti rezultati.

‘Vi ste izašli iz modernog svijeta! Mentor Joža i moja pretilost bit ćemo vaša jedina veza s vanjskim svijetom. Vjerujemo da ćemo od vas napravit prave i istinske ratare, poljoprivrednike i sve ono sto će Farma od vas očekivati u sljedeća tri mjeseca.’, rekao je Drele našalivši se na svoj račun.

Farmeri su pažljivo slušali svaku njegovu riječ ne bi li već prve zadatke dobro odradili. Uputio ih je u staju da vreće napune slamom na kojoj će spavati što je većinu farmera nasmijalo.
‘Dobro nam došli u ovo naše lijepo i pitomo moslavačko blato.’, poželio je Drele svim farmerima.

(Izvor: farma.novatv.hr)

0 komentari:

Objavi komentar